Consulting

STALLIS helpt u graag op het gebied van consulting, of u nu een zakelijke of particuliere klant bent. Nadat wij een waardebepaling voor u hebben uitgevoerd, voorzien wij u van een gedetailleerd en passend advies over het al dan niet overgaan tot aankoop of verkoop van een onroerend goed.

Waarom kiest u voor consulting?

Bij de keuze voor consulting zullen wij niet alleen de objectieve schatting uitvoeren, maar u ook van passend advies voorzien. Hierdoor weet u precies voor welke risico’s u kunt komen te staan, wat de financiële gevolgen van uw overweging kunnen zijn en met welke zaken u extra rekening kunt houden. Zo krijgt u een zeer duidelijk beeld van het onroerend goed en van de mogelijkere vervolgstappen. U ontvangt ons advies direct verwerkt in uw schattingsverslag.

Haalbaarheidstudies

Zo bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het uitvoeren van een haalbaarheidsstudie. Wij kunnen uw project analyseren en zo een aantal relevante aspecten belichten, zodat u een goed beeld van uw onroerend goed krijgt. Hierbij bekijken wij onder andere of uw project in de toekomst een positief resultaat zal opleveren.

Stallis klantoverleg

In welke gevallen adviseren wij om voor consulting te kiezen?

U kunt voor zeer uiteenlopende vraagstukken bij ons terecht. Hieronder vindt u een opsomming van mogelijke vraagstukken.

  • Aankoop onroerend goed
  • Verkoop onroerend goed
  • Verhuur
  • Renovatie
  • Bouwprojecten

Indien gewenst kunnen wij u ook op weg helpen met de volgende zaken:

  • Opbrengstschattingen
  • Advies voor de keuze van aannemers
  • Advies voor de keuze van architecten

Wilt u meer informatie?

Bent u op zoek naar een goede adviseur op één van bovenstaande vakgebieden? Afhankelijk van uw exacte vraag kunnen wij een offerte op maat voor u samenstellen. Neemt u contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Staat uw vraagstuk hier niet tussen? Geen enkel probleem. Neem gerust contact met ons op, ons team denkt graag met u mee.

Interesse in consulting door STALLIS?

Deze website maakt gebruik van cookies. Deze cookies zijn nodig voor het functioneren van de site en voor het verzamelen van analytische gegevens.