Disclaimer

De website www.STALLIS.be is eigendom van:

STALLIS – expertisebureau B.V.
IJzerenpoortkaai 3 bus 46
B-2000 Antwerpen
BTW BE 0825.980.833

Telefoonnummer 0800/63 250
E-mailadres  info@stallis.be

De inhoud van onze website
Wij besteden veel zorg aan de inhoud van onze website en doen er alles aan om deze te allen tijde actueel te houden. Om deze reden kan het voorkomen dat de inhoud van onze website aangepast of verwijderd wordt. Wij doen er alles aan om onze bezoekerservaring te optimaliseren.

De prijzen op onze website zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen. U kunt geen rechten ontlenen aan de informatie, zoals deze vermeld staat op onze website.

Verwerking van persoonsgegevens
STALLIS vraagt slechts om uw persoonsgegevens bij het doen van een aanvraag of bij het invullen van het contactformulier. Deze door de gebruiker opgegeven data wordt slechts gebruikt om uw aanvraag te kunnen verwerken en u van een passend antwoord te kunnen voorzien.

Onze verwachting van u als gebruiker
STALLIS verwacht van haar gebruikers dat er verantwoordelijkheid wordt genomen in het gebruik van onze website. Het is niet toegestaan om handelingen uit te voeren die schadelijk kunnen zijn voor de werking van de website. Voorbeelden zijn de verspreiding van virussen, trojans en malware. Ook is het niet toegestaan om onze website te gebruiken voor de verspreiding van spamberichten.

Externe links
U vindt op www.STALLIS.be links naar externe website. Deze impliceren niet dat wij akkoord gaan met de inhoud van deze websites. Deze zijn van externe aanbieders, om deze reden hebben wij geen controle over de inhoud die u bij een doorklik zult vinden op de websites van externe aanbieders. Leest u te allen tijde de disclaimer en privacyverklaring van de website die u bezoekt.

Deze website maakt gebruik van cookies. Deze cookies zijn nodig voor het functioneren van de site en voor het verzamelen van analytische gegevens.