Over STALLIS

STALLIS is opgericht in 2015 met het doel schattingen uit te voeren voor onroerende goederen. Ons team bestaat uit zeer ervaren experts en professionals die u graag van dienst willen zijn. Wij begrijpen dat u uw project zo snel mogelijk uit wilt laten voeren, aangezien er meerdere partijen op uw reactie wachten. Door een spoedige afhandeling bent u ervan verzekerd dat u rustig kunt nadenken binnen de tariefgarantie van uw bank en zo tot een weloverwogen keuze kunt komen.

Wij zullen dus niet alleen ons uiterste best doen om uw project spoedig af te handelen, wij garanderen u zelfs dat uw project snel en efficiënt wordt uitgevoerd. Naast deze snelle afwikkeling kunt u ervan uitgaan dat wij een zeer vakkundig en kwalitatief rapport voor u samen zullen stellen.

Wij zijn werkzaam in regio Vlaanderen en Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Stallis teamoverleg

Zakelijke én particuliere diensten

STALLIS is er voor zakelijke én particuliere diensten. Het liefst gaan wij een langdurige samenwerking met u aan. Natuurlijk kunt u hierbij gebruik maken van een proefperiode, waarin u bepaalt of u een langdurige relatie met ons wilt opbouwen.

Ook als particuliere klant bent u meer dan welkom, wij kunnen u helpen met het uitvoeren van een schatting voor aankoop van een onroerend goed. U bent ook aan het juiste adres voor een bijkomend advies. Alle mogelijkheden kunt u vinden onder waardebepalingen en consulting.

Onze experts hebben veel begrip voor uw persoonlijke situatie, zowel zakelijke als particuliere klanten zijn van harte welkom. Wij staan u graag snel doch vakkundig te woord.

U bent bij ons altijd verzekerd van onafhankelijk advies, aangezien wij nooit als makelaar optreden. Er kunnen zich dus nooit belangenconflicten voordoen als u voor ons kiest bij de uitvoer van een opdracht. Door deze aanpak onderscheiden wij ons van onze concurrenten. Bent u dus op zoek naar een snel en vakkundig bedrijf om uw project tot een goed einde te brengen? Zoekt u dan niet verder, neem vandaag nog contact met ons op.

Waarom kiest u voor STALLIS?

Erkend schatter

Erkend schatter bij de Vlaamse Belastingdienst*, 0005196895844 VLABEL.

Bedrijven en particulier

Wij hebben ruime ervaring in kwesties voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Ervaren medewerkers

Onze schatters hebben jarenlange ervaring dus uw project is bij ons in goede handen.

Duidelijke prijzen

Geen ingewikkelde prijstabellen, dus u weet bij ons altijd waar u aan toe bent.

Snelle afhandeling

De meeste schattingsrapporten leveren wij al binnen slechts één week.

Formeel en professioneel

Onze experts leveren de kwaliteit die u van een professionele schatter verwacht.

* Met name bedoeld voor de aangifte van een nalatenschap.

Onze missie

Het is de missie van STALLIS om de gehele periode vanaf de aanvraag van een schatting tot aan de oplevering hiervan snel en efficiënt te laten verlopen. Daarbij streven wij ernaar dat alle partijen er enkel voordeel bij hebben.

Kaveg

STALLIS is lid van KAVEX.

Deze website maakt gebruik van cookies. Deze cookies zijn nodig voor het functioneren van de site en voor het verzamelen van analytische gegevens.