STALLIS voor bedrijven

STALLIS is een erkend schatter bij de Vlaamse Belastingdienst met vele jaren ervaring in het vak. Wij helpen bedrijven graag bij het uitvoeren van waardebepalingen en op het gebied van consulting.

Waardebepalingen

Momenteel voert STALLIS al waardebepalingen uit voor diverse kredietverleners. U kunt bij ons terecht voor het laten uitvoeren van waardebepalingen voor onder andere mogelijke leningen.

Wij voeren ook nieuwbouw waardebepalingen uit voor verzekeringsmaatschappijen. Deze schattingen geven de heropbouwwaarde van het pand. Vervolgens kunt u het mogelijke risico op brand of andere schade inschatten voor uw cliënten.

Consulting

Na het uitvoeren van een waardebepaling stopt onze dienstverlening niet. Indien gewenst kunt u vervolgens kiezen voor onze opties op het gebied van consulting. Hierdoor weet u precies voor welke risico’s u kunt komen te staan, wat de financiële gevolgen van uw overweging kunnen zijn en met welke zaken u extra rekening kunt houden.

Een mooi voorbeeld is het uitvoeren van haalbaarheidsstudies. Wij analyseren uw project en belichten hierbij een aantal relevante aspecten, zodat u een goed beeld van uw onroerend goed krijgt. Hierbij bekijken wij onder andere of uw project in de toekomst een positief resultaat zal opleveren.

Consulting is onder andere geschikt voor bedrijven die in het bezit zijn van:

  • Kantoorpanden.
  • Retail vastgoed.
  • Residentieel vastgoed.
  • Industrieel vastgoed.
  • Hotels.

Persoonlijk advies

Bent u op zoek naar een goede adviseur op één van bovenstaande vakgebieden? Afhankelijk van uw exacte vraag kunnen wij een offerte op maat voor u samenstellen. Neemt u contact op met onze experts om een passend voorstel te ontvangen. Wij staan u graag te woord.

Deze website maakt gebruik van cookies. Deze cookies zijn nodig voor het functioneren van de site en voor het verzamelen van analytische gegevens.