STALLIS voor particulieren

U bent als particuliere klant van harte welkom bij STALLIS. Wij begrijpen goed dat er veel komt kijken bij de aankoop, verkoop, huur of verhuur van een woning.

Waardebepalingen

Voordat u een goede keuze kunt maken, wilt u natuurlijk weten in welke staat het object dat uw interesse heeft verkeert. Laat hiervoor een waardebepaling door ons uitvoeren, waarbij wij kijken naar de staat van het pand en eventuele technische gebreken. Binnen 5 dagen na het aanvragen van onze diensten ontvangt u het taxatierapport al, zodat u de tijd heeft om uw kwestie goed te overwegen. Deze kunnen wij voor een zeer scherp tarief aanbieden.

Consulting

Onze dienstverlening stopt echter niet bij het uitvoeren van taxaties en het opstellen van waardebepalingen. Wij bieden u ook de mogelijkheid om voor consulting te kiezen. Hierbij ontvangt u niet alleen een objectieve schatting, maar voorzien wij u ook van een passend advies. Met behulp van dit advies worden uw beeld van het onroerend goed en de best mogelijke vervolgstappen snel duidelijk. Wij verwerken onze adviezen direct in uw taxatierapport.

U kunt voor zeer uiteenlopende doeleinden gebruik maken van onze mogelijkheden op het gebied van consulting. Zo kan passend advies bij de keuze voor een mogelijke enorm gewenst zijn. Het kan ook voorvallen dat u advies nodig heeft bij de keuze voor een kredietverlener of aannemer. Uiteraard kunnen wij u hiermee ook van dienst zijn.

Contact

Heeft u een vraag over een specifiek onderwerp dat hierboven niet genoemd is? Neemt u dan contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie. In overleg met u is er veel mogelijk. U kunt uw kwestie ook voorleggen door gebruik te maken van ons webformulier. Onze experts nemen binnen 24 uur na ontvangst van uw aanvraag contact met u op.

Deze website maakt gebruik van cookies. Deze cookies zijn nodig voor het functioneren van de site en voor het verzamelen van analytische gegevens.