Waardebepalingen

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van waardebepalingen waarmee wij zowel bedrijven als particulieren kunnen helpen. Zoals u leest zijn er veel verschillende soorten waardebepalingen mogelijk. Staat uw kwestie hier niet tussen? Dat is geen enkel probleem, neem gerust contact met ons op. Beschrijf uw wensen of vraagstuk zo nauwkeurig mogelijk, ons team contacteert u binnen 24 uur. Wij bekijken iedere opdracht graag als unieke kwestie en voorzien u van een advies dat bij uw situatie past.

Wilt u naast ons schattingsrapport ook consulting aanvragen? Dit kan ook bij STALLIS. Zo kunnen wij u in uw gehele proces begeleiden en van een passend advies voorzien.

Hypothecaire kredieten

Wij zijn een erkend schatter waarbij u terecht kunt voor het laten uitvoeren van schattingen voor mogelijke leningen. U bent bij ons aan dus aan het juiste adres. Mede door onze waardebepalingen kunnen kredietverleners hypothecaire kredieten toekennen. Door voor ons te kiezen voor de uitvoering van de waardebepaling weet u zeker dat de toekenning geschiedt op basis van de werkelijke waarde van het onroerend goed. STALLIS voert momenteel al waardebepalingen uit voor diverse kredietverleners.

Koop en verkoop uit eigen hand

Wij zijn gespecialiseerd in het taxeren van woningen en willen u graag kennis laten maken met onze expertise. Wilt u een gewoon pand laten taxeren? Wij werken niet met ingewikkelde tabellen en variabelen prijzen, maar bieden u twee opties met een vaste prijs. Hierdoor weet u bij ons precies waar u aan toe bent. Het taxeren van een pand kost €225. Voor een VLABEL schatting betaalt u €350. Wilt u een bijzonder pand laten taxeren? Neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Stallis woonhuis

Bij scheidingen

Een scheiding markeert een nare periode in uw leven. In deze tijd heeft u vanzelfsprekend al genoeg aan uw hoofd en kunnen wij u helpen met het bepalen van de waarde van uw gezamenlijke eigendommen. Wij bepalen deze waardes op een objectieve manier, waardoor het mogelijk wordt om de verdeling van de bezittingen zo eerlijk mogelijk te laten geschieden. Wij kunnen door juridische partijen worden ingeschakeld om onpartijdige schattingen uit te voeren, ook kan één van beide partijen ons aanstellen.

Nieuwbouwwaardebepalingen

Wij voeren ook nieuwbouwwaardebepalingen uit voor verzekeringsmaatschappijen. Deze schattingen geven de heropbouwwaarde van het pand. Vervolgens kunt u het mogelijke risico op brand of andere schade inschatten voor uw cliënten.

Stallis kantoorruimte

Wie gingen u voor?

Wij hebben inmiddels al voor veel bekende bedrijven gewerkt. Hieronder vindt u een aantal van onze klanten. Graag zouden wij uw bedrijf ook van dienst willen zijn.

ing
recordcredits
fiducre
vlaanderenissociaalwonen
krefima
bpostbank

Op zoek naar een erkend schatter met passie voor het vak?

Deze website maakt gebruik van cookies. Deze cookies zijn nodig voor het functioneren van de site en voor het verzamelen van analytische gegevens.